Kledingcontainer

 • Home /
 • Kledingcontainer

Kledingcontainer

KLEDINGCONTAINER ALS SPAARPOT

Geld inzamelen voor een nieuw schoolplein, materialen of voor een goed doel? Met een kledingcontainer van Texcollect (alleen voor de lange termijn) schiet het lekker op! Wij betalen €0,20 per kilo voor oude kleren en schoenen. Zo wordt je inzamelingsactie een succes!

 

Je eigen kledingactie

Geld inzamelen is makkelijk. Texcollect kan een container voor je brengen waarin kleding kan worden verzameld (alleen voor de lange termijn). Maar ook kleding in zakken halen we graag bij je op. Wij regelen alles. Van het plaatsen van de kledingcontainers tot het ophalen van de ingezamelde kleding. En natuurlijk het uitbetalen. Met 20 cent per kilo tikt dat lekker aan!

 

Zo werkt het:

 1. Meld je actie per mail aan bij Texcollect.
 2. Texcollect zet, als je dat wilt, een kledingbak op je locatie (alleen voor de lange termijn). En dan is het kleding inzamelen geblazen!
 3. Is de kledingcontainer of je opslagruimte vol of is de inzamelingsactie voorbij? Dan haalt onze chauffeur de kleding op. Je hoort direct hoeveel kilo er is ingezameld.
 4. De opbrengst van de opgehaalde kleding en schoenen wordt overgemaakt of meteen contant uitbetaald.

 

Verdien €0,20 per kilo oude kleding

 • Wat je inlevert moet heel en schoon zijn. Dus geen vlekken, scheuren of gaten.
 • Bundel schoenen per paar. Bind bijvoorbeeld de veters aan elkaar.
 • Ook kinderkleding,gordijnen, jassen, rompers, enz zijn welkom.
 • Kussens, dekbedden en matrassen nemen we niet mee.
 • Wij behouden ons het recht voor kleding te weigeren, die volgens ons niet aan deze voorwaarden voldoet.

 

Inzamelingsactie houden

Wil je als school, bedrijf of vereniging een kledingactie houden? Neem dan contact op Texcollect. Meld je actie per mail naar info@texcollect.nl

 Bij Texcollect kun je oude kleding en schoenen inleveren voor geld. Contant geld! En je hoeft er niet eens de deur voor uit. Want wij komen oude kleding en schoenen bij je thuis ophalen . Kledinginkoop aan huis dus. Bovendien betalen we je tot €0,30 per kilo. Dat is makkelijk verdiend!