Wij kopen je oude kleding

  • Home /
  • Wij kopen je oude kleding

Wij kopen je oude kleding

Texcollect is een nieuwe, sociale textielinzamelaar met een verfrissende aanpak en een groen hart. Wij kopen oude kleding en schoenen van particulieren, zodat die weer kunnen worden verkocht aan mensen in (bijvoorbeeld) Afrika. Door te investeren in het hergebruik van textiel verminderen we afvalstromen en grondstofgebruik. Zo zorgen we voor een lagere belasting voor het milieu.

 

Kleding inleveren makkelijk en aantrekkelijk.

Wat ons betreft gaat er dus geen bruikbaar kledingstuk meer de prullenbak in. Daarom maken we het inleveren ervan zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk. Dus halen onze chauffeurs zakken met gebruikte kleding en schoenen op bij mensen thuis. We betalen bovendien tot €0,30 per kilo.

 

Voor mens en milieu

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is belangrijk voor ons. Met het ophalen van kleding voor hergebruik helpen we mens en milieu. Maar ook de manier waarop we dat doen is sociaal en milieuverantwoord. We plannen onze ritten bijvoorbeeld zo efficiënt mogelijk in. We gebruiken weinig papier. En een groot deel van ons personeel, zoals onze chauffeurs, heeft een afstand tot de arbeidsmarkt.

VERKOOP JE OUDE KLEDING

Kleding over? Gooi je kleding niet in de kledingbak. En zeker niet in de vuilnisbak! Want nu kun je oude kleding inleveren voor geld . Cash! En je hoeft er niet voor te sjouwen of te zoeken naar een kledingcontainer. Onze chauffeur komt je gebruikte / overtollige kleding en schoenen namelijk bij je thuis ophalen . Bovendien betalen we je tot €0,30 per kilo. Een volle vuilniszak brengt al gauw 4 euro op. Dat is makkelijk verdiend!

 

 

Oude kleding inleveren voor geld is heel gemakkelijk:

1 Ruim je kledingkast op. Doe je oude kleding en schoenen in plastic zakken.

2 Maak online een ophaal-afspraak . Kies meteen of je het geld straks zelf wilt hebben of dat je het aan een goed doel geeft.  

3 Onze chauffeur weegt de kleding aan de deur. Je kunt direct zien hoeveel kilo je inlevert. En je krijgt direct betaald: tot €0,30 per kilo.

4 Vanaf 300 kg betalen we uit per bank!

 

Wij betalen tot €0,30 per kilo voor kleding en schoenen

  • De ingeleverde spullen moeten heel en schoon zijn. Dus geen vlekken, scheuren of gaten.
  • Schoenen moeten per paar gebundeld zijn. We accepteren alle soorten draagbare schoenen en laarzen.
  • Wij accepteren kinderkleding, jassen, T-shirt's, broeken, rokken, jurken, sportkleding, ondergoed, BH's, sjaals, hoeden, mutsen, handtassen, sporttassen, riemen, sokken, enz.....
  • Ook huishoudtextiel accepteren wij zoals: dekbedhoezen, kussenslopen, bedovertrekken, handdoeken, washandjes, tafelkleden, gordijnen en vitrage.
  • Kussens, dekbedden, lakens, dekens en matrassen nemen we niet mee.
  • Wij behouden ons het recht voor kleding te weigeren, die volgens ons niet aan deze voorwaarden voldoet.

 

Wij kopen geen gesorteerde kleding van stichtingen, zorg en kringloopwinkels! Ongesorteerde kleding is welkom.

 

Kledinginzameling

Wil je met een stichting, bedrijf of school een kledinginzameling doen? Wij brengen graag een kledingcontainer (alleen voor de lange termijn).

Stuur ons een email en we komen de container plaatsen.

 

 Bij Texcollect kun je oude kleding en schoenen inleveren voor geld. Contant geld! En je hoeft er niet eens de deur voor uit. Want wij komen oude kleding en schoenen bij je thuis ophalen . Kledinginkoop aan huis dus. Bovendien betalen we je tot €0,30 per kilo. Dat is makkelijk verdiend!